Ce facem în week-end cu copiii în Iași

Chiar dacă a venit toamna cu frig și ploi, nu înseamnă că trebuie să stăm în casă cu copii tot weekend-ul. Să vă spun și vouă ce ne face cu ochiul zilele astea.

A început de câteva zile festivalul de teatru pentru tineret (FITPT) și există și reprezentații pentru copii, că doar și ei sunt tineri, nu? Mâine se joacă Frumoasa și Bestia la teatrul Luceafărul, iar seara puteți găsi diverse reprezentații la Palas, în zona Intersport  Azi, la ora 18, Show Rock’N’Roll pe-o roată, mâine Alice pe tărâmul circului iar duminică Cirque Jeunesse en équilibre Canada. 

Dacă nu vă place teatrul. mergeți și cumpărați o carte pentru că Bookfest 2017. Sunt sigură că vor fi reduceri la cărțile pentru copii, care sunt în general destul de scumpe, Cum de obicei, îi cumpăr cărțile online, va fi o primă ocazie pentru Cosmin să își aleagă și el o carte nouă. Vă reamintesc cu această ocazie și de concursul Usborne de pe FB 🙂

Dacă vreți ceva mai lumesc, Deadura are o sâmbătă tematică –  joacă si mâncare. Ce poate să fie mai frumos decât să lași copiii pe mâna altora cât te înfrupți cu ceva bun?

Și acum să mă laud cu ce a făcut copilul week-end-ul trecut la Hamak, în afară de traseul pentru pitici din Park Aventura.

Dacă aveţi ceva de comentat