Gânduri politice

DNA-ul ar trebui să aresteze mai bine de 50% din populația României, măcar să fie siguri că fac o curățenie completă. Sau cel puțin pe toți cei care au votat un primar cercetat penal. Sau mai rău, condamnat.

Primar din pușcărie la Baia Mare, primar cu maaari datorii la stat în sectorul 3, primăriță cercetată la Craiova – ce ar putea greși un om politic încât să nu mai fie votat?

Doar din cauză că Firea știe să vorbește în public și Nicușor Dan, mai puțin, nu înseamnă că e mai potrivită să fie primar.

Știu că Bucureștiul e mare și populat, dar să citești numai despre alegerile de la ei pe prima pagina de pe hotnews e jenant. Mai ales că pe bucureșteni i-a interesat atât de puțin votul…

Am vorbit cu persoane care nu s-au dus la vot, pentru că oricum ieșea tot ăla. Dar nu știau nici măcar un alt candidat…

Bătaie de joc pe față când se profită în felul ăsta de bătrâni care abia pot merge – aduci niște babe amărâte la vot cu mașina și le uiți acolo. Iar ele, pentru 10-20 de lei (probabil), ce pot face?!

Să ne uităm cu grijă cum, pe lângă independenți nou-intrați în politică și cu gânduri de schimbare, încep campania electorală micii fasciști ca Marian Munteanu.

Nu am fost la vot degeaba, 13% e bine pentru primul tur.

Dacă aveţi ceva de comentat