Party much?

Era joi seara, nu era nici sesiune, nu aveam nici proiecte. Afară era o toamnă târzie, nici prea cald, nici prea frig. Eram în anul II de facultate și eram toate trei plictisite. Ce să facem, ce să facem?

output_Fsq0nS

Hai in Byblos, zice o colegă de cameră. E seara R&B, nu e house. Și am impresia că e moka intrarea pentru fete.

Byblos era un fel club (după standardele de acum 10-12 ani), adică ceva mai mult decât o bombă (după standardele de azi), în care băutura era scumpă, mesele erau puține, oamenii mulți. Dar, cum nu erau prea multe opțiuni, și era și aproape, și fetele aveau intrare moka…

output_LnmJju

Stăm un pic pe gânduri, ne mai alintăm puțin, până la urmă ne schimbăm, ne aranjăm și ne pornim înspre Byblos.

Nu mergem noi prea mult, că ne întâlnim pe drum cu niște prieteni, Felix și încă doi băieți (o să le păstrez anonimitatea, și o să le spunem A. și T.), tot în anul II ca și noi. Nu foarte simpatici, băieții ne refuză invitația, că cică mai găsesc ei alte fete pe care să le viziteze în cămin. Îi lăsăm la vizitele lor și plecăm singure.

output_uqWbyS

În Byblos nu era cine știe ce mișcare, destul de puțină lume, am prins chiar și o canapea, aveam și loc să dansăm. Per total era ok, seara începuse bine. Nu trece mult timp și, ce să vezi, ghici cine vin la noi la masă.

Da, exact, dragii noștri prieteni. Aparent, alte fete au avut mai mult succes cu invitația la club și i-au convins să vină și ei. Alte fete, adică fetele de la istorie, care stăteau două camere mai încolo, și erau prin anul III (cred). Oricum erau mai interesante decât noi, și măcar pe ele nu le cunoșteau.

output_kk0sVd

Cum eram fete drăguțe, n-am ținut supărarea și i-am lăsat să stea cu noi la masă, chiar dacă tot încercau să se împrietenească cu fetele de la istorie. O bere, două, râsete, hohote și hlizeli, până la urmă ajung băieții să danseze mai pe aproape de fătuci. Mai trec vreo două melodii şi încep să schimbe şi câteva cuvinte. Treaba chiar părea că merge bine.

output_m9crZo

După încă ceva timp, vine la noi T. râzând și ne povestește discuția cu fetele.

Şi, la ce facultate sunteți? începe ea discuția.

La info, voi?

Istorie. Și sunteți în anul I?

Nu, II. 

Aaa, credeam că sunteți în anul I de ați venit îmbrăcați în pulover în club.

output_qGHrk5

Pentru că, ce am uitat să vă zic, băieții săreau în ochi în Byblos de la o poștă. Cum plecaseră cu alte planuri de acasă, și afară nu mai era de tricou, toți trei aveau niște haine călduroase pe ei, a.k.a. pulovere. Ce mai, se potriveau în club mă-nu-șă.

output_8jN3ZC

Clar, discuţiile cu fetele s-au cam oprit. Poate dacă erau în anul I, ar mai fi avut vreo şansă, că poate nu ştiau “regulile” ieşitului în oraş, dar să fii în anul II şi să mergi în discotecă în pulovere… era prea mult.

De atunci, aproape de fiecare dată când ne întâlnim toţi ne amintim de seara când băieţii au mers în club în pulover, şi mereu ne ameninţă că ar repeta experienţa. Doar că de data asta nu cu fetele de la istorie, ci cu noi. Noroc că nu mai avem timp.

Dacă aveţi ceva de comentat