Viața la mall

Oamenii ăștia nu au servici? Nu au treabă, cursuri, un loc de muncă?

E 12 jumate, joi și mallul e plin de oameni. E drept, multi sunt copii care au terminat probabil orele dar și mulți-mulți oameni mari. Care se plimbă și orbecăie dezorientați pe holuri. Că prin magazine nu-s așa mulți.

Office_plague

Și așa e zilnic, azi nu e nimic special. Nu e nici Sf. Paraschiva, nici nu vine Crăciunul în două zile. Nu e nici măcar 1 decembrie. E doar joi.

Mă întreb asta de anul trecut de când plimbam copilul pe aici. Din ce trăiesc toți oamenii ăștia care lustruiesc scaunele de la terase cu părțile lor moi? O cafea la Starbucks costă 10-12 lei (aia mică și amărâtă). Nu e cea mai ieftina cafea, dar nici ei nu beau toți cafele. E plin de pahare si păhăruțe, umbreluțe și cocktailuri, narghilele sau prăjiturici.

relax-gif

Deci fac consumație. Și plătesc și parcare, ca nu par veniți cu tramvaiul până aici.

Sau poate sunt eu cârcotașă și sunt aici la întâlniri de afaceri. Învârt bani și contracte, pun țara la cale, aduc investitori în Iași.

its-just-business-michael-corleone

Hmm… Nu cred totuși. Par prea relaxați și chill. Cred că după fresh-ul de kiwi și căpșuni, au oră la masaj. Sau la pilates. Și după aia la cosmetică.

Iar diseară îi găsești în club. Că mall-ul e deschis non-stop, dacă știi unde să te duci și ce să cauți.

insta_1433325472

Dacă aveţi ceva de comentat