Jason

Cum adică, cine e Jason? Jason Statham, the transporteur (1, 2, și 3)…Handsome Rob…Turkish…

Sigur îl știți, chiar dacă nu vă omorâți după filmele de acțiune. Nici eu nu-s mare fan filme cu bătăi, dar ceva relaxare din când în când nu strică. Și dacă mai pui și niște poante bune, o poveste cât de cât decentă și un accent britanic scos din cărți (de fapt mai mult de pe străzi, decât din cărți) atunci obții un film bun de urmărit și de fete, și de băieți.

Jason Statham se pare că e unul din actorii preferați de Guy Ritchie, și reciproca ar trebui să adevărată pentru așa a ajuns Jason actor. Lock, Stock and Two Smoking Barrels și Snatch. sunt niște super-filme. Comedii britanice (umor negru, fin și bun), cu nițică bătaie, cu actori surpriză (in Lock, Stock… joacă Sting), dialoguri superbe, sunt niște filme care merită revăzute. Am încercat să citez câte ceva din Snatch. dar n-am reușit să aleg nimic – sunt prea multe glume, ar trebui să dau copy paste la tot filmul. Deci mai bine vă hotărâți voi la citatul preferat după ce-l vedeți. Cu  Guy Ritchie a mai colaborat la Revolver, dar nu a ieșit la fel de bine.

This slideshow requires JavaScript.

Partea bună la actorul de față este că el știe ce face bine și nu se aruncă la alt fel de filme. The Transporter (1,2 și 3), Crank (1 și 2), The Italian JobWarChaosBlitz, Parker13  nu sunt filme de Oscar, unele dintre ele nici nu mai țin minte despre ce au fost, dar treaba interesantă la ele este că nici nu vor să căștige Oscarul. Sunt niște filme absolut sincere, fără pretenții, de un 6-6,5 pe imdb. Exact ce ai nevoie uneori după 8-9 ore de serviciu.

Ce urmează? O minunăție, asta urmează. The Expendables (tot 1, 2 și 3) adună tot ce e mai bun (sau cunoscut) în materie de actori de filme de acțiune – Sylvester StalloneJet LiDolph Lundgren, un pic de Arnold SchwarzeneggerBruce Willis și de Chuck Norris, câteva picături de Jean-Claude Van DammeWesley SnipesAntonio Banderas sau Harrison Ford. Deci, serios, cum să nu te uiți la filmele astea? 

This slideshow requires JavaScript.

Încă n-am văzut ultimul expendables din serie, dar în schimb am văzut ceva cel puțin la fel de bun. Spy e o parodie americană după filmele cu spioni și zero-zero-șepți, în care Jason Statham joacă (normal) un agent secret britanic. Nu e cel mai deștept agent secret, nici măcar nu e cel mai priceput, dar pune mult suflet în ceea ce face. Filmul e delicios de amuzant, chiar dacă durează multișor, nu sunt 2 ore pierdute. Și te lasă in a very good mood.

Concluzia este că aveți o listă decentă de filme de acțiune și de relax, tot ce pot să mai fac este să vă urez vizionare plăcută.

Bonus Ze Germans scene (nu m-am putut abține)

Surse imagini

  • http://wall.alphacoders.com
  • http://undeadwalking.com
  • http://www.vox.com
  • http://www.chud.com/
  • http://mbwctop.blogspot.nl/
  • http://www.fanpop.com/

 

 

 

Dacă aveţi ceva de comentat