Viața este roz și roz este lumea toată

Nu, nu veți găsi aici versurile melodiei lui Jojo (cel puțin nu toate). Doar aș vrea să vă spun că de câteva luni, jumătate din lumea noastră este roz.

Adică de ceva vreme, Ema a descoperit că roz este culoarea ei preferată. Invariabil, totul în jurul ei trebuie să fie roz. (I)logic, tot ce e roz este al ei.

Așa că merge prin casă sau la plimbare și devine posesivă – creioanele roz sunt ale ei, cartea roz este a ei, bicicleta roz expusă în Decathlon este tot a Emei evident. Înghețata e musai roz, cizmele de ploaie, farfuria, paharele și cam ce vă mai trece prin cap sunt, ați ghicit, tot roz. Chiar și desenele animate, puține câte sunt, au trecut printr-o perioadă roz.

Când crezi că nu se mai pot întâmpla multe, trebuie să consolezi pe Cuza-Vodă o fetiță de 90 de cm, care plânge cu suspine că tramvaiul ei cel roz a trecut și a plecat fără ea.

Iar apogeul a venit intr-o seară, când înainte de somn, a declarat sus și tare că Ema este roz – măcar să știm cu toții o treabă – că ”Roz este ceea ce sunt” (citat din aceeași Jojo)


Dacă aveţi ceva de comentat